Trener.pl » Forum » Seks » Wszystko o dziewczynach [;

Nowy temat Lista tematów

1  2  3  4  5  ...  13  Następna »» 

Temat:

Wszystko o dziewczynach [;

Takashi1994

Zdjęcie użytkownika Takashi1994

Miasto: Białystok

Listów: 8

Listy użytkownika

16 stycznia 2010, 20:55

(List #1)

Co robicie że dziewczyny na was lecą ??? co dziewczyny lubią najbardziej??? o czym rozmawiać z dziewczynami??? jak podrywacie dziewczyny i gdzie je zabieracie na pierwsze randki???ogólnie wszystko o dziewczynach ponieważ wpadła mi jedna dziewczyna w oko i chcę do niej zakręcić tylko nie wiem jak ;( POMÓŻCIE

jimmy871

Zdjęcie użytkownika jimmy871

Miasto: Oćwieka

Listów: 637

Listy użytkownika

16 stycznia 2010, 21:24

(List #2)

Raczej nie ma reguły, wszystko zależy od dziewczyny.. Regułą chyba jest że każda dziewczyna lubi gdy jest chłopak dobrze zbudowany i dba o siebie ;)

maniek001

Zdjęcie użytkownika maniek001

Miasto:

Listów: 2299

Listy użytkownika

16 stycznia 2010, 21:47

(List #3)

dokładnie :) bądź naturalny :) staraj się pokazać w jakiś sposób że chcesz ją zdobyć :) aby wiedzieć co robić aby była z tobą to musisz ją po prostu poznać :) musisz wiedzieć co lubi itp :) pokaż jej że jesteś nie tuzinkowy (tekst mojej mamy;p) mów jej komplementy takie które trudno dostrzec i oczywiście na samym początku wal takie o jej charakterze a potem o wyglądzie ;p pokaż jej że umiesz ją rozweselić i że potrafisz ją zrozumieć oraz pocieszyć :) jak z nią rozmawiasz to rozmawiaj o tym co dla niej przyjemne a nie dla ciebie np nie każda dziewczyna lubi gadać o piłce bo się nie zna i jej głupio że nie wie ile bramek strzelił np Messi ;p staraj się ale musisz pokazać żeby się i ona postarała ;p bo inaczej jak będziecie razem to cię owinie wokół palca i to ty będziesz cierpieć ;/ w każdym razie bądź sobą to podstawa :) pozdro

TSW1906

Zdjęcie użytkownika TSW1906

Miasto:

Listów: 514

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 12:39

(List #4)

mi najlepiej podrywa sie na dyskotekach potem idziemy do baru i tak sie zaczyna:))

Ulvhedin

Zdjęcie użytkownika Ulvhedin

Miasto: Bieruń

Listów: 164

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 16:07Edytowane przez Ulvhedin 17 stycznia 2010, 16:11

(List #5)

Jak się nie udzielam od dawna tak mnie skusiło, nie prawdą jest to co piszesz Jimmy871 

"...Regułą chyba jest że każda dziewczyna lubi gdy jest chłopak dobrze zbudowany..."

nie ważne jest czy jesteś dobrze zbudowany rozejrzyj się do okoła i spójrz czy to jest jakąś regułą, czy wszyscy są dobrze zbudowani?? bo ja śmiem twierdzić, że to żadna reguła, reguł nie ma jeśli chodzi o relacje facet-kobieta (nie ujmując innym relacjom międzyludzkim). Mam kumpli, których budowa stawia sobie wiele do życzenia i mają laski, że "mucha nie siada".

No tak zrobiłem odskocznie od tematu ;) ale nie piszcie takich bzdur :D:D

Ja tylko doradzę bądź poprostu sobą, kobiety nie lubią jak gra się kogoś kim sie nie jest ;) Pzdr.

jeyjey

Miasto: Elbląg

Listów: 342

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 18:26

(List #6)

> Jak się nie udzielam od dawna tak mnie skusiło,
> nie prawdą jest to co piszesz Jimmy871 "...Regułą
> chyba jest że każda dziewczyna lubi gdy jest
> chłopak dobrze zbudowany..."nie ważne jest czy
> jesteś dobrze zbudowany rozejrzyj się do okoła i
> spójrz czy to jest jakąś regułą, czy wszyscy są
> dobrze zbudowani?? bo ja śmiem twierdzić, że to
> żadna reguła, reguł nie ma jeśli chodzi o relacje
> facet-kobieta (nie ujmując innym relacjom
> międzyludzkim). Mam kumpli, których budowa stawia
> sobie wiele do życzenia i mają laski, że "mucha
> nie siada".No tak zrobiłem odskocznie od tematu ;)
> ale nie piszcie takich bzdur :D:DJa tylko doradzę
> bądź poprostu sobą, kobiety nie lubią jak gra się
> kogoś kim sie nie jest ;) Pzdr.

Jimmy871 To co napisał jest w 100% racją, kazda kobieta zawiesi oko na dobrze wygladajacym facecie, każda...Tylko nie każda może takiego mieć :D
Być sobą jak najbardziej ok, ale nie do końca na tent temat można by dużo pisać, temat rzeka podobnie jak temat "wszystko o dziewczynach" nie ma reguły na zdobycie dziewczyn, każdy ma swój sposób na nazwijmy to pewien rodzaj kobiet. I każdy jest dobry.
Lecz moim zdaniem poczucie humoru jak i to że kobieta może czuć sie przy facecie bezpieczna jest równie ważna jak to żeby facet nie był "pseplasam czyyy tuuu biją? " bo to facet ma być obrona dla kobiety a nie na odwrót.

adamze27

Miasto:

Listów: 492

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 18:33

(List #7)

jak wyżej...nie ma zasady...czasami laski lecą na dobrze zbudowanych a czasami na takich o wyglądzie "ciamajdy"...bądz mądry i zrozum kobiety....

anaruku

Zdjęcie użytkownika anaruku

Miasto: Białystok

Listów: 361

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 20:13

(List #8)

Co robicie, że dziewczyny na was lecą...

- żyjemy

Pingwineczka

Miasto: Szczecin

Listów: 1171

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 20:21

(List #9)

Wiecie mam wiele sporo młodszych ode mnie koleżanek i bardzo wiele z nich uważa że napakowany facet =kretyn, taki typ co to mu głowa służy tylko do "jedzenia nią". I wiele się boi że tylko o tym jak ćwiczy będzie nawijał. Więc po za wyglądem zdecydowanie trzeba coś jeszcze zaprezentować. 

A po za tym ja mam wrażenie że teraz w modzie są wychudli panowie, tacy w stylu "emo" co to się na pierwszy rzut oka ich płci nie rozpozna (no przynajmniej ja mam problem :P). Faktycznie nie ma co generalizować,są takie co lubią i takie co zdecydowanie nie lubią :D

nikos165

Zdjęcie użytkownika nikos165

Miasto: Kęty

Listów: 345

Listy użytkownika

17 stycznia 2010, 21:07

(List #10)

w poczekaj troszke a same będą leciały i przychodziły do Ciebie xD

1  2  3  4  5  ...  13  Następna »» 

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.