My Protein Soy Protein Isolate

  • Głosów: 0
  • |
  • |
  • Oddaj głos:
Informacje o produkcie
Producent My Protein
Kategoria Białko
Cecha Przyrost masy
Masa (netto) 1000.00 g
Średnia cena 50.00 zł
Rankingi
Ocena 0.00
Białko 230
Przyrost masy 735

Właściwości:
- Bogata zawartość kluczowych aminokwasów,
- Możne zmniejszać ryzyko chorób serca i obniżać cholesterol,
- Klasyfikuje się jako białko pełnowartościowe.

Izolat białka soi ma wyższą zawartość białek niż jakikolwiek inny sojowy proszek białkowy. Izolat białka soi jest wytwarzany w 100% z odtłuszczonych nasion soi niemodyfikowanej genetycznie. W procesie produkcji usunięta zostaje większość tłuszczu i węglowodanów. W efekcie powstaje produkt o ponad 90% zawartości białka i minimalnej zawartości tłuszczu i węglowodanów, jak również zerowej zawartości laktozy.

Wlać 250-350 ml wody lub mleka do shakera (im mniej płynu, tym gęstszy będzie napój).
Następnie dodać 1 kopiastą, dużą łyżkę proszku (30 g), wstrząsnąć i spożyć.
Stosować 2-3 razy dziennie, lub kiedy zajdzie potrzeba.

Brak przeciwwskazań

Komentowanie suplementów jest dostępne tylko dla użytkowników serwisu.
Zaloguj się aby dodać komentarz.
Brak opinii